Opinie

Poniżej prezentujemy otrzymane opinie od klientów naszego gabinetu. Jeśli chcesz podzielić się swoją opinią serdecznie zachęcamy!

Oto kilka możliwości:

  1. Jako komentarz do dowolnego wpisu na niniejszej stronie.
  2. Drogą mailową na gabinet@przyjacielstop.pl
  3. Na Facebooku:
    https://www.facebook.com/GabinetSpecjalistycznejPielegnacjiStop
  4. Na Goldenline:
    http://www.goldenline.pl/agnieszka-reif

Otrzymane przez Państwa opinie, komentarze umieścimy poniżej   wraz z linkiem do źródła:

Pani Agnieszko  dziękuję  za pomoc jest Pani profesjonalistą  ,syn początkowo pełen obaw stwierdził  że  super że  znalazłam  Panią  ( opinie w internecie ) są  jak najbardziej wiarygodne a ja będę  polecala  Panią  znajomym . Mam też nadzieję  że  syn zacznie dbać  o stopy i paznokcie tak jak  powinien.
Wioletta
data 16.01.2016 otrzymaliśmy drogą mailową.

Profesjonalne podejście, miła atmosfera, szczerze polecam!
Anna
data 3.02.2016 pl-pl.facebook.com/GabinetSpecjalistycznejPielegnacjiStop

Mądra księga mówi „szukajcie, a znajdziecie”. Jeśli szukacie odpowiedzi na pytana związane ze stopami, to odpowiedzi znajdują sie właśnie w gabinecie:)
Arthur
data 19.11.2015 pl-pl.facebook.com/GabinetSpecjalistycznejPielegnacjiStop

Doświadczenie aż bije z tych wszystkich dyplomów, wiedza pewnie też nie gorsza. Nic tylko pogratulować odnalezienia swojej pasji :)
Kora
data 07.08.2015 na dole strony: przyjacielstop.pl/o-mnie/

Trafilem do gabinetu Pani Agnieszki zupelnie przypadkowo, kierujac sie pozytywnymi komentarzami w necie. I byl to strzal w dziesiatke!!! Pani Agnieszka jest naprawde godna polecenia profesjonalistka ktora bezinteresownie zaangazowala sie mi pomoc. Poniewaz moja natychmiastowa wizyta w gabinecie byla niemozliwa (mieszkam za granica) Pani Agnieszka w rzetelny, zrozumialy i systemtyczny sposob pokierowala mna krok po kroku jak mam zadbac o wrastajacy paznokiec (a bylo bardzo nieciekawie). Tak wiec kontrolna wizyta w gabinecie byla tylko formalnoscia.
Jestem bardzo serdecznie wdzieczny za pomoc.
POLECAM!!!! POLECAM!!! POLECAM!!!!
Tomasz
data 20.04.2015 na dole strony: przyjacielstop.pl/opinie/

Serdecznie polecam zabieg! Stopy odzyskały swoja gładkość, wszystkie nierówności zniknęły.
Pani Agnieszka jest niesamowicie profesjonalna i udzieliła mi również niezwykle ważnych rad,
jak dbać o stopy aby uniknąć w przyszłości niekorzystnego wyglądu!
Z całego serca POLECAM!
Asia
data 14.12.2014 na dole strony: przyjacielstop.pl/opinie/

Polecam bardzo serdecznie. Super profesjonalna obsługa ze 100 procentową skutecznością
Dwa Qruliki
data 12.12.2014 pl-pl.facebook.com/GabinetSpecjalistycznejPielegnacjiStop

Zanim trafiliśmy do gabinetu Pani Agnieszki sądziłam, że problem będących w fatalnym stanie paznokci i odcisków i to u osoby poważnie chorej, jest nie do rozwiązania. Okazuje się, że u dobrego specjalisty da się to zrobić, doświadczając przy tym dużej życzliwości. Bardzo za to dziękuję w imieniu męża i swoim.
Barbara
data 01.11.2014 otrzymaliśmy drogą mailową.

Byłam w tym gabinecie kilka razy, spokojnie mogę polecić go innym, p. Agnieszka ma dużą wiedzę, umiejętności i jest skuteczna. Nie bez znaczenia dla mnie jest zachowanie sterylności narzędzi a w tym gabinecie higiena jest widoczna. Nie mam dużych problemów zdrowotnych ze stopami, ale te które były (bo już ich nie ma) p. Agnieszka poradziła sobie szybko udzielając przy tym fachowych zaleceń. Higiena i profesjonalizm znajdziesz w tym gabinecie.
Grażyna
data 18.10.2014 pl-pl.facebook.com/GabinetSpecjalistycznejPielegnacjiStop

Serdecznie polecam zabiegi w tym salonie, zabieg wykonywany jest profesjonalnie z niesamowitym efektem 🙂

Jola
data 19.08.2014 pl-pl.facebook.com/GabinetSpecjalistycznejPielegnacjiStop

Gorąco polecam, jestem stałą klientką od kilku lat i nie zamienię na żaden inny gabinet. Profesjonalna i miła obsługa, stopy na maxa zregenerowane po zimie 🙂 5+
Kasia
data 3.06.2014 pl-pl.facebook.com/GabinetSpecjalistycznejPielegnacjiStop

Pani Agnieszka robi CUDA miałam trzy wizyty i moje chore stopy już nie bolą (odciski modzele). Jestem pod wrażeniem mogę swobodnie chodzić i n ie odczuwam bólu i na pewno będę korzystać z usług pani Agnieszki polecam wszystkim moim znajomym. Dbajmy o stopy to takie ważne pozdrawiam.
Zosia
data 30.05.2014 na dole strony: przyjacielstop.pl/opinie/

Byłam na kilku zabiegach pedicure w różnych miejscach, ale po żadnym z nich nie było takiego efektu jak u Pani Agnieszki! Profesjonalizm na każdym kroku. Każdy milimetr stópki zregenerowany, że aż miło 🙂 Zdziwiłam się też bardzo pozytywnie, że Pani Agnieszka potrafiła powiedzieć co stopom dolega lub może dolegać i oczywiście co należy zrobić, aby w przyszłości nie mieć problemów. Teraz widzę różnicę pomiędzy zabiegiem kosmetycznym a zabiegiem u specjalisty podologa 🙂
Aleksandra
data 30.05.2014 pl-pl.facebook.com/GabinetSpecjalistycznejPielegnacjiStop

Mam poważne problemy ze stopami, które związane są z RZS. Pani Agnieszka potrafi bardzo fachowo zadbać o moje stopy, dzięki niej chodzenie nie sprawia mi już bólu. Lecznicza pielęgnacja stóp połączona jest z zabiegami upiększającymi, z których też jestem bardzo zadowolona. Dodatkowo otrzymałam wiele cennych wskazówek i porad, zamówiłam odpowiednie obuwie i wkładki, których cały czas używam. Wizyty w gabinecie pani Agnieszki są czystą przyjemnością. W moim przypadku są to regularne wizyty od półtora roku. Serdecznie polecam!
Karolina
data: 22.12.2013 przyjacielstop.pl/informacje/

Zawsze wstydziłem się pójść do kosmetyczki, ale przekonał mnie fakt że Pani Agnieszka jest pielęgniarką więc to trochę zmieniło moje podejście do pierwszej wizyty. Zabieg na pękające pięty był bardzo skuteczny, jeszcze jedna wizyta i myślę że problem całkiem zniknie. Polecam
Tomasz
data: 08.12.2013 przyjacielstop.pl/witaj-swiecie-2

Bezpieczeństwo higieniczne na pierwszym miejscu
Marcin
data: 04.01.2013 pl-pl.facebook.com/GabinetSpecjalistycznejPielegnacjiStop

Dzisiaj byłam po raz pierwszy na zabiegu pielęgnacji stóp u Pani Agnieszki.   Jestem pod wrażeniem !!!! Zabieg trwał godzinę, w komfortowych warunkach ,wykonany bardzo profesjonalnie , sterylnie . Moje stopy odżyły !!! Otrzymałam również cenne rady dotyczące pielęgnacji stóp w domu. Od razu zapisałam się na następną wizytę,tym razem z mężem. Tak !! Panowie też muszą dbać o swoje stopy. Jestem bardzo zadowolona z takiej formy relaksu ,jakim była wizyta w gabinecie podologii Pani Agnieszki. Jestem bardzo zadowolona i polecam ten gabinet innym .
Krystyna
data: 05.03.2013 przyjacielstop.pl/cennik

Zapraszam, zapraszam, zapraszam… Zrób cud dla stóp 🙂
Jolanta
data: 04.01.2013 pl-pl.facebook.com/GabinetSpecjalistycznejPielegnacjiStop

Polecam ! Pani Agnieszka bardzo miła specjalistka od stóp do głów. Naprawdę warto szczególnie teraz ja robi się ciepło i pokazujemy stopy :*)
Romanesko
data: 16.03.2012 przyjacielstop.pl/witaj-swiecie-2

 

 

 

3 myśli nt. „Opinie

  1. Brucecam

    Twój komentarz oczekuje na moderację.

    Press the „Download Now” button to download SysTools OST Recovery + Crack Latest.
    It will just take a few seconds.

    Extract email messages from the Microsoft Outlook storage folder (OST), in addition to contacts, calendar entries, notes and tasks that are stored inside broken or corrupt OST files

    Mirror Link —> SysTools OST Recovery crack and keygen free download

    · Build: 8.0.0.0
    · Patch date: May 15 2019
    · Developer: SysTools Software
    · Downloads: 3578
    · Download type: safety (no torrent/no viruses)
    · File status: clean (as of last analysis)
    · File size: unknown
    · Price: 0
    · Special requirements: no
    · Systems: Win 10 64 bit / Win 10 / Win 2008 / Win 2003 / Win 8 / Win 7 / Win Vista / Win XP
    · User rating:

    Tags cloud:
    systools ost recovery cracked, systools ost recovery full crack, systools ost recovery serial number, systools ost recovery + crack latest, systools ost recovery full crack latest, systools ost recovery keygen serial, systools ost recovery license, systools ost recovery activator, systools ost recovery how to ctack, systools ost recovery keygen crack

    More cracks: here

    Odpowiedz
  2. Brucecam

    Twój komentarz oczekuje na moderację.

    Press the „Download Now” button to download XMind ZEN Serial Keys x86/x64.
    The whole process will just take a few moments.

    Mirror Link —> XMind ZEN key crack

    Sophisticated mindmap designer with over 25 templates, markers, stickers, file attachments, notes, password protection, and others

    · Build: 9.0.0
    · Developer: XMind Ltd
    · Downloads: 1522
    · Download type: safety (no torrent/no viruses)
    · File status: clean (as of last analysis)
    · File size: undefined
    · Price: free
    · Special requirements: no requirements
    · Rating:

    Tags cloud:
    xmind zen keygen serial, xmind zen + crack latest, xmind zen keygen serial, xmind zen keygen crack patch, xmind zen crack latest version, xmind zen crack and keygen free download, xmind zen crack fix, xmind zen cracked, xmind zen keygen free download, xmind zen license crack

    Popular software:
    Studio 3T for MongoDB Full Crack
    Flvto Youtube Downloader Cracked
    Game Fire cracked full
    Пройти Антиплагиат онлайн
    Third Culture Kids and Therapy
    Download Deus Ex keygen free download
    download google books free
    download any video online
    SEO Ajans? WEBTURES Google’a Komsu | Kodburada
    ГДЗ за 1-11 класс
    Software Cracks Keygens
    Repair missing or corrupt vcruntime140_app.dll

    Odpowiedz
  3. Brucecam

    Twój komentarz oczekuje na moderację.

    Press the „Download Now” button to download [b]Renee File Protector Crack Serial[/b].
    The whole process will just take a few moments.

    [url=https://downloado.in/keygen/90136/renee+file+protector][img]http://i.imgur.com/HGx8tOz.png[/img][/url]

    Mirror Link —> [url=https://downloado.in/keygen/90136/renee+file+protector][b]Renee File Protector crack only[/b][/url]

    Protect your files and folders from unauthorized access efficiently and easily with the help of this lightweight encryption software tool

    · Version: 2.6
    · Developer: Rene.E Laboratory Ltd.
    · Downloads: 1356
    · Download type: safety (no torrent/no viruses)
    · Status file: clean (as of last analysis)
    · File size: na
    · Price: 0
    · Special requirements: no
    · User rating: [img]http://i.imgur.com/jNp98zs.png[/img]

    [img]https://downloado.in/content/images/views/renee-file-protector-preview.png[/img]

    [b]Tags[/b]:
    renee file protector crack serial, renee file protector crack exe, renee file protector serial number, renee file protector crack, renee file protector crack fix, renee file protector crack patch, renee file protector crack hack, renee file protector how to ctack, renee file protector activate code, renee file protector keygen crack

    [b]Other useful resources:[/b]
    [url=https://serial4software.com/keygen/rapidminer-studio-64498]RapidMiner Studio Cracked[/url]
    [url=https://coolwareznik.net/crack?n=40155&t=t2laser]T2Laser activator[/url]
    [url=https://downloadcrackfree.com/crack?s=joyoshare-media-cutter&id=45922]Joyoshare Media Cutter serial number[/url]
    [url=http://freesmartsoft.com/Home/Details/?name=FSSPlagiator&lang=ru]Антиплагиат исправить бесплатно[/url]
    [url=http://www.cagjournal.org/foreword-to-the-special-issue-on-smi-2016/?unapproved=17267&moderation-hash=0cd46151b869bce8cdd76ea47208f19f#comment-17267]Foreword to the Special Issue on SMI 2016 – Computers & Graphics Journal[/url]
    [url=https://hotgamesguide.com/games/half-life-2-episode-two/109]Download Half-Life 2: Episode Two keygen free download[/url]
    [url=http://everydaysoft.com/Product/EDSGoogleBooksDownloader/?lang=en]download google books free[/url]
    [url=https://video-box.org]online video downloader[/url]
    [url=http://jkeithmcmullin.com/2016/11/the-three-ds/?unapproved=18226&moderation-hash=b22de8ecc65c56ebcdd2ce0f8e2b2953#comment-18226]The Doc’s 3 Ds: 1) Dementia, 2) Alzheimer’s Disease, 3) Delirium | J. Keith McMullin[/url]
    [url=https://mygdz.net]ГДЗ: Готовые домашние задания и решебники с ответами[/url]
    [url=https://www.pinterest.com/downloadwithcrack/windows-software-cracks/]Windows Software Cracks[/url]
    [url=https://dllshared.com/download/all.dll/819]Download all.dll to fix missing or corrupted DLL errors[/url]

    Odpowiedz
  4. Brucecam

    Twój komentarz oczekuje na moderację.

    An efficient add-in for Outlook that includes over 20 tools designed to perform various email related tasks in the quickest manner

    Press the „Download Now” button to download Kutools for Outlook Full Version With Keys Latest.
    The whole process will just take a few moments.

    Mirror Link —> Kutools for Outlook license code

    – Version: 10.00
    – Developer: Detong Technology LTD
    – Downloads: 1844
    – Download type: safety (no torrent/no viruses)
    – Status file: clean (as of last analysis)
    – File size: na
    – Price: 0
    – Special requirements: no
    – Home page: regnow.com/softsell/visitor.cgi?affiliate=22260&action=site&vendor=19827
    – Rating:

    Tags:
    Kutools for Outlook crack patch
    Kutools for Outlook Keygen Serial
    Kutools for Outlook Full Patched
    Kutools for Outlook crack fix
    Kutools for Outlook keygen free download

    Popular software:
    Directory Opus and crack
    CareUEyes – Free blue Light Filter, screen dimmer + Crack Latest
    iBackup Viewer crack patch
    Edraw Infographic key crack
    FoneDog Toolkit – Android Data Recovery Crack
    Антиплагиат повышение оригинальности
    provide first aid Start new topic
    Google Books Downloader
    CopyTrans Shelbee crack keygen for windows – Katrina.sk eroticke forum

    Odpowiedz
  5. Tomasz

    Trafilem do gabinetu Pani Agnieszki zupelnie przypadkowo, kierujac sie pozytywnymi komentarzami w necie. I byl to strzal w dziesiatke!!! Pani Agnieszka jest naprawde godna polecenia profesjonalistka ktora bezinteresownie zaangazowala sie mi pomoc. Poniewaz moja natychmiastowa wizyta w gabinecie byla niemozliwa (mieszkam za granica) Pani Agnieszka w rzetelny, zrozumialy i systemtyczny sposob pokierowala mna krok po kroku jak mam zadbac o wrastajacy paznokiec (a bylo bardzo nieciekawie). Tak wiec kontrolna wizyta w gabinecie byla tylko formalnoscia.
    Jestem bardzo serdecznie wdzieczny za pomoc.
    POLECAM!!!! POLECAM!!! POLECAM!!!!

    Odpowiedz
  6. Asia

    Serdecznie polecam zabieg! Stopy odzyskaly swoja gladkosc, wszystkie nierownosci zniknely.
    Pani Agnieszka jest niesamowicie profesjonalna i udzielila mi rowniez niezwykle waznych rad,
    jak dbac o stopy aby uniknac w przyszlosci niekorzystnego wygladu!
    Z calego serca POLECAM!

    Odpowiedz
  7. Zofia Mazurak

    Pani Agnieszka robi CUDA miałam trzy wizyty i moje chore stopy już nie bolą (odciski modzele).
    Jestem pod wrażeniem mogę swobodnie chodzić i n ie odczuwam bólu i na pewno będę korzystać z usług
    pani Agnieszki polecam wszystkim moim znajomym. Dbajmy o stopy to takie ważne pozdrawiam.
    Zosia 30 maj 2014

    Odpowiedz

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *